25.05.2020Møde & Event News

Nyt hotel til fremtidens jobkoncept

Under det nye brand "Woods" opføres en kombineret kontor- og hotel-ejendom, som skal drives af hotelkæden Zoku.

Det nye 24.000 m2 kontor- og hotel på Amager Fælledvej tæt ved Metro er inspireret af deleøkonomi og genbrug. Det nye Woods Augusthus vil åbne op for et serviceret, moderne og fleksibelt kontormiljø, restaurant, café og et hotel, der skal drives af den hollandske hotelkæde Zoku. Åbning forventes i efteråret 2021.

Byggeriet kommer til at stå som et flagskib for "Woods", der er NREPs nye brand inden for udvikling af kontorejendomme. Med restaurant, dagligevarebutik og hotel i samme bygning skal Woods Augusthus være et bud på fremtidens kontorejendom, hvor kundefokus, fleksibilitet, betalelige løsninger, service og bæredygtighed er i højsædet, lyder det i en pressemeddelelse fra NREP.

Man tager ikke længere på arbejde - man ér på arbejde

"Vi vil fremover vise vejen med en række ambitiøse bud på fremsynede kontorarbejdspladser, der er til at betale, og som skal være en aktiv del i bymiljøet, siger investeringsdirektør i NREP, "Det handler ikke kun om at bygge rammer, men om at bygge værdier. Nutidens arbejdsstyrke opfatter ikke en arbejdsplads som et sted – de opfatter den som en tid. Man tager ikke længere på arbejde. Man ér på arbejde. Og det har store konsekvenser for det byggede miljø og for de ansattes behov, siger Projektchef Anders Sælan fra Woods . Kilde: Dagens Byggeri.

Se mere om Woods Augusthus


?