07.02.2020Møde & Event News

Nyt kanalhotel i København

Hotellet i de tidligere militære bygninger får 294 værelser, spa, restaurant, bar, mødelokaler, eventfaciliteter og vandudsigt.

I vinteren 2023 åbner Nobis Hospitality Group endnu et hotel i København. Kæden har indgået aftale med Mogens de Linde, som omdanner Kuglegården på Arsenaløen.
Byggeselskab Mogens de Linde købte i sommeren 2016 den 25.640 kvm store grund Kuglegården, der ligger på Arsenaløen i Christianshavn, for 253 millioner kr. af Forsvaret.

Kulturen skal bevares i bygningerne

Nu har Mogens de Linde indgået aftale med Nobis Hospitality Group, som indretter hotel med 294 værelser i bygningen. "Vi ser et stort potentiale i det danske marked og beliggenheden på Holmen med nærhed til både byliv og vandet, som omgiver hotellet. Fokus er nu på sammen med arkitekter fra Wingårdhs at sikre, at bygningen bevares som det kulturhistoriske minde, det er," siger Andreas Cavallius, der er forretningsudvikler hos Nobis Hospitality Group.

Kuglegården fra 1943 er tegnet af arkitekt Philip de Lange, og med nybyggeri får det nye hotel et omfang på 15.000 kvm. I forvejen har Nobis Hospitality Group siden 2017 stået for driften af Nobis Hotel Copenhagen lige ved Tivoli. Kilde: Byens Ejendom.

Se mere om Nobis i København


?