17.05.2021Møde & Event News

Nyt Scandic-hotel åbnet i København

Scandic CPH Strandpark byder på hotelkædens første danske wellnessområde.

Scandic har netop åbnet sit nye hotel, Scandic CPH Strandpark, der rejser sig i 12 etager i første række ud til Øresund. Med placering i Kastrups nye internationale erhvervsområde Scanport bliver hotellet Scandics 28. i Danmark.

CPH Strandpark rummer også kædens første danske wellnessområde. Her kan besøgende tage et dyp i poolen eller opleve Danmarks første snebad, hvor snekrystaller blidt daler ned over gæsterne. Hotellet åbner samtidig for skybaren Seanery, der byder på uforstyrret udsigt over Øresund.

"Vi åbner for et fantastisk hotel til både rejsende og lokale, der får wellness, udsigt over Øresund og en helt unik placering mellem strand, lufthavn og by. Vi glæder os til at byde gæster indenfor og danne ramme om mange gode minder i fremtiden," siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark.

Scandic med dansk vækststrategi
Åbningen af Scandic CPH Strandpark er næste led i Scandics danske vækststrategi, der udover den nye hotelåbning har budt på åbningen af Scandic Kødbyen og genåbningen af det ikoniske musikhus Scandic Falkoner på Frederiksberg. Hotelkæden vil over de kommende år åbne yderligere tre nye hoteller, to i København og et i Aarhus.

"Med åbningen af CPH Strandpark understreger vi, at København er et kernemarked for os. Selvom markedet er på et historisk lavt niveau, ved vi, at København er en attraktiv destination. Turisme kommer også i fremtiden til at være en vækstmotor for dansk økonomi. Derfor fortsætter vi vores danske vækststrategi," siger Søren Faerber.

Til november slår Scandic dørene op til Scandic Nørreport, et 100-værelseshotel ved Danmarks mest travle station. I marts 2022 åbner hotelkædens hidtil største hotel, Scandic Spectrum, med 632 værelser på Kalvebod Brygge i København. Endelig åbner Scandic et storstilet hotel- og konferencecenter i Aarhus i 2024 i byens nye havneareal, Aarhus Ø.

Læs mere om Scandic Hotels


?