31.01.2019Møde & Event News

Nyt sundt mødekoncept

Marienlyst Strandhotel indgår samarbejde med to stærke profiler inden for kost og fysisk aktivitet og skaber dermed et nyt mødekoncept.

Marienlyst Strandhotel stiller nu skarpt på vigtigheden af energi og overskud, når man skal holde til en lang mødedag. Hotellet har derfor fået to stærke profiler med ombord, nemlig virksomheden "Running26" og kost- og livsstilsvejleder Martin Kreutzer. De to parter skal være med til at skræddersy et konferenceprogram, hvor de fysiske teambuilding aktiviteter og den gode velsmagende kost spiller sammen.

Running26 har stor erfaring inden for afvikling af relationsstyrkende forløb, og Marienlyst Strandhotel har sammen med dem udviklet et bredt udvalg af teambuilding aktiviteter, hvor naturen, havet, stranden og spaen er inddraget.

Sundkræs, undervandsjagt og yoga

”Vi har glædet os meget til at kunne præsentere vores konferencegæster for muligheden for at få skræddersyet et aktivt og energifyldt konferenceprogram i vores smukke omgivelser. Her er alt fra undervandsjagt til yoga under åben himmel og andre spændende aktiviteter, hvor den omkringliggende natur, havet og stranden naturligvis inddrages i programmet,” siger Charlotte Frederiksen, der er salg- og marketingschef for Marienlyst Strandhotel.

På den gastronomiske bane har Marienlyst Strandhotel sammen med Martin Kreutzer konceptet "Sundkræs" til de lange mødedage. "Sundkræs" har fokus på de råvarer, som i sig selv kan bidrage til en opkvikkende mæthed, velsmag og nydelse – og samtdig være med til at holde energiniveauet oppe og øge koncentrationen. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Marienlyst Strandhotel


?