06.09.2021Møde & Event News

Odense Sport & Event køber Stella Maris Hotel

Vejrø Gruppen sælger luksushotellet Stella Maris i Svendborg til Odense Sport & Event.

Odense Sport & Event overtager badehotellet og mødestedet Stella Maris Hotel de Luxe i Svendborg fra Vejrø Gruppen. Dermed styrker den fynske underholdningskoncern et forretningsben, som i forvejen tæller det nyåbnede Hotel Odeon i hjertet af Odense.

”Siden vi skabte Odense Sport & Event i 2006, har vi sigtet efter at skabe et fyrtårn inden for underholdning og oplevelsesøkonomi på Fyn. Derfor passer Stella Maris også perfekt ind i vores koncern. Stella Maris har måske Danmarks bedste beliggenhed og er et fuldstændig fantastisk hotel, som vi faktisk længe har haft i kikkerten til at supplere vores position i Odense,” siger Niels Thorborg, bestyrelsesformand for Odense Sport & Event.

Han betegner Stella Maris som en ”sleben diamant” takket være den nu tidligere ejer, Vejrø Gruppen. Hotellet med udsigt over det sydfynske øhav i Svendborgsund skaber et unikt møde mellem fynsk gastronomi og luksusbadehotel, hvilket har kastet flere priser af sig, blandt andet prisen som årets hotel i Danmark i 2017 hos Trivago.

Videreføres med samme værdier

Vejrø Gruppen tæller også Vejrø Resort og er ejet af Kim Fournais, CEO og stifter af investeringsbanken Saxo Bank. Kim Fournais glæder sig over, at Stella Maris Hotel de Luxe bliver videreført af stærke, fynske kræfter og i samme ånd som den tidligere ejer. Fremadrettet ønsker Vejrø Gruppen at fokusere hele sin indsats på Vejrø.

”Vi skabte Stella Maris Hotel de Luxe og Restaurant Stella Maris på en kompromisløs tilgang til god service, et fokus på ærlighed, enkelthed og lokale råvarer og med ønsket om at skabe uforglemmelige oplevelser. Det kan jeg med stolthed sige, at vi er lykkedes med. Derfor glæder det mig naturligvis også, at vi nu kan give Stella Maris videre til en lokal køber, der har samme ønske om at skabe unikke øjeblikke,” siger Kim Fournais.

Enestående oplevelser for koncernens netværk

Odense Sport & Event ser frem til at tilføje Stella Maris Hotel de Luxe til koncernen, der ud over Hotel Odeon også tæller Odense Congress Center, cateringvirksomheden Smag&Smil, koncertarrangøren Live Culture, Hotel Odense, Odense Eventyr Golf og fodboldklubben OB.

”Med Stella Maris som en del af vores koncern ser vi nogle meget spændende muligheder for at skabe flere synergier mellem vores forretningsben ved at kombinere vores tilstedeværelse i Odense med nye muligheder i Svendborg. Det kunne fx være en luksusuge med fokus på fynsk gastronomi og overnatninger på først Hotel Odeon tæt ved det nye H.C. Andersens Hus efterfulgt af nogle overnatninger på Stella Maris,” siger direktør Enrico Augustinus

Læs mere om Stella Maris Hotel de Luxe


?