23.11.2018Møde & Event News

ODEON hjælper byens børn

SparNord og ODEON er gået i samarbejde for at indsamle penge til børnehjem i Odense. 1 krone for hvert flet-hjerte som afleveres hos ODEON.

ODEON har indgået et samarbejde med SparNord om at hjælpe børn i 2 børnehjem i Odense by. De 2 børnehjem, Løkkehus Børnehjem og Døgninstitution Birkelund vil modtage 1 krone for hvert flet-hjerte, som indleveres hos ODEON inden 22. december. Og det er uanset, farver og kunstnerisk udseende på hjerterne. De må meget gerne været lavet af børn, som på den måde får en følelser af at have hjulpet andre børn, der ikke er lige så godt stillet, som de selv er.

Cafë hvor man kan flette hjerterne

Sidste år gennemførte ODEON et lignende event, hvor der blev indleveret guirlander i meget lange baner. ODEON modtog så mange meter guirlander, at der blev indbetalt 25.000 kroner til Julemærkehjemmene.

ODEON opfordrer alle til at aflevere deres julehjerter for et godt formål. Man er velkommen til at lave julehjerterne hjemmefra, men fra den 30. november og hver weekend i december frem til den 22. december, vil Café ODEON Social have et julehjerteværksted. Her kan man komme ind og flette hjerter. Den 22. december bliver hjerterne talt op og pengene vil blive doneret til Løkkehus Børnehjem og Døgninstitution Birkelund. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om ODEON


?