26.05.2020Møde & Event News

Oplev MødeMekka på den nye måde

Vi er tilbage! Vi er i gang! Under ”Corona sikre” forhold sidder over 30 mødeleverandører klar til at mødes med dig.

Danmark har lukket op for møder igen under skærpede forhold, og vi har glædet os til at invitere dig til MødeMekka i Zologisk Have på Frederiksberg den 17. juni. Det bliver et anderledes arrangement, fordi der helt naturligt skal overholdes en del sikkerhedsforanstaltninger i forhold til hygiejne, afstand og antallet af gæster, så deltagerantallet ikke på noget tidspunkt overstiger det tilladte antal personer.” Gæster og udstillere vil blive opdelt i særskilte grupper.

Alle regler overholdes

MødeMekka vil derfor foregå flere forskellige steder i Zoo. Programmet for dagen tager udgangspunkt i den særlige situation, vi befinder os i. Nu skal vi vise hinanden, at det godt kan lade sig gøre at holde møder uden risiko for at smitte hinanden.

Anders Kofoed, zoolog og fast dyreekspert på Go Morgen Danmark, fortæller, hvordan du kan flytte mødet ud i naturen og på den måde ryste mødedeltagerne sammen og give dem en anderledes mødeoplevelse.

Vi slutter dagen af med at få serveret en skøn middag og til trods for, at alt bliver anderledes denne gang, vil du stadig have rig mulighed for at netværke både med gæster og udstillere.

Vi ses i ZOO

Dato: 17. juni

Sted: Zoologisk Have, Frederiksberg

Tid: Kl. 15.00 - 20.30.

I første omgang tilmelder du dig, så åbner vi op for mødebookingen senere. Det er med stor glæde, at vi allerede nu kan se, hvor mange der har længtes efter at komme i gang igen. Søg om at få en af de 100 pladser som stilles til rådighed!

Se mere om MødeMekka i ZOO den 17. juni

Se mere om møder og konferencer i ZOO


?