17.10.2021Møde & Event News

Oplev Simi Jan på MødeMekka

MødeMekka den 26. oktober i København byder på foredrag med TV2-korrespondent Simi Jan.

TV2-korrespondent Simi Jan har i en årrække boet i Pakistan og Afghanistan og rapporteret direkte fra flere af verdens brændpunkter. Nu kan du opleve hende på MødeMekka i København 26. oktober 2021.

Simi Jan leverer et morsomt og tankevækkende foredrag, der kredser om at tage en chance, og hun motiverer - med et glimt i øjet og et kærligt spark - sine tilhørere til at gøre det samme.

I foredraget får du et enestående indblik i livet som korrespondent i nogle af de farligste områder i verden. Hør de historier, som ikke bliver vist på tv. Simi Jan tager afsæt i sine egne beretninger og fortæller, hvordan det er at rapportere fra verdens brændpunkter.    
 
MødeMekka foregår denne gang på det nye Scandic CPH Strandpark, som ligger på Amager Strandvej tæt ved Københavns Lufthavn.

MødeMekka er en god mulighed for at netværke med leverandører fra møde- og eventbranche. Du får ny viden og inspiration med hjem, som du kan bruge til dine kommende arrangementer. Du har mulighed for at booke op til max. 10 speedmeetings á 15. minutters varighed med dine foretrukne leverandører på MødeMekka.

Se mere og tilmeld dig her.


?