30.11.2020Møde & Event News

Outdoor er det nye sort – forklædt i grønt

Kysthotellet i Grenå i front med nye grønne oplevelsespakker på Djursland.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Danskerne vil ud – både fra kontoret og hjemmet, og konferencecentrene skruer op for det nye sorte - de grønne oplevelser - som et sundt alternativ til de stillesiddende kontormiljøer.

Blandt pionererne er Kystvejens Konferencecenter i Grenaa, bedre kendt som Kysthotellet, der går offensivt til værks for at imødegå nedgangen i branchen:

”Vi har gå på-mod og er parate til at tilpasse os den nye virke¬lighed,” fortæller ejer og bestyrelsesformand Annie Stæhr Thomsen, der samtidig kommer med et opråb til såvel oplevelsesbranchen som lokalsamfundet.

”Grenaa og Djursland skal op i omdrejninger, og vi skal samle alle gode kræfter og gøre en indsats i fællesskab. Vi ønsker at etablere helt nye oplevelsespakker og events i samarbejde med biologer, historikere, out-door entusiaster, kunstnere, forfattere, lystfiskere, jagtfolk og andre specialister, som kan være med til at udvikle men¬ingsfulde ophold med indhold.”

”Samtidig kan vi være med til at sikre, at virksomheder og institutioner på Djursland kommer godt igennem corona-krisen, så vi kan bevare og måske forøge jobs i vores landsdel. Derfor har vi brug for, at alle trækker i den retning,” mener Annie Stæhr Thomsen.

”Vi har fremragende oplevelser lige uden for vores dør og kan tilbyde mountainbiking, kajakroning, vandreture i Nationalpark Mols Bjerge og langs vores flotte kyststrækning eller lave mad med afsæt i naturen og med danske produkter. Med et udendørsareal på 13.000 kvadratmeter og 160 værelser, er der plads nok til, at gæsterne kan føle sig trygge,” understreger den ambitiøse ejer.

Læs mere om Kystvejens Konferencecenter i Grenaa


?