22.11.2019Møde & Event News

Perfekt til udenlandske gæster

CABINN Apartments har alle mødefaciliteter til 200 deltagere, 519 værelser, gode p-forhold og nærhed til både lufthavn og offentlig transport.

Konferencecentrene på CABINN Apartments kan tilpasses alt fra korte formiddagsmøder til længere kursusophold. Cabinn sørger for både AV-udstyr, kaffe, te, isvand, frugt, kage, frokost, middag og naturligvis en overnatning for deltagerne. Der 519 værelser, 1 auditorium, 5 mødelokaler og 3 grupperum. CABINN Apartments er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk.

Velegnet også længere ophold

Pris og indretning gør, at Cabinn Apartments også egner sig til længere ophold. Man har f.eks. sit eget kitchenette og brusebadeværelse, gratis Wi-Fi fladskærms-tv og samtidig har man fordelene ved at bo på hotel med rengøring, morgenmad m.v. Jo længere, man bor i sin lejlighed, jo billigere er det per nat. Der er parkering, café, mødefaciliteter og en lille biograf til særlige anledninger (foto). Alt er lyst og topmoderne designet af arkitekten Daniel Libeskind. Receptionen er åben døgnet rundt.

Hotellet har gode parkeringsforhold og er nemt at komme til med offentlig transport, også hvis der kommer udenlandske deltagere til konferencen i København. Faciliteterne er i top, og man kan vælge mellem flere forskellige lokaler.

Se mere om CABINN Apartments


?