27.04.2020Møde & Event News

Plads bliver den nye luksus

Stort luksushotel forventer, at der også fremover vil være højere krav til antal kvadratmeter per gæst.

Man kan antage og håbe, at alt bliver som før, eller man kan allerede nu begynde at lave fysiske og mentale ændringer, sådan at man i fremtiden kan opfylde eventuelle krav om bedre plads mellem gæsterne. Et 5-stjernet tysk luksushotel har valgt det sidste.

Har modtaget hygiejnestjernen

Hotellet med det sydtysk klingende navn "Sonnenalp Resort Ofterschwang" har indført en aktuel grænse på 3 meter mellem gæsterne, hvilket er det dobbelte af, hvad myndighederne p.t. kræver. Hotellet har længe haft en særlig høj hygiejenstandard og fik som et af de første hoteller i Tyskland udmærkelsen "Hygiejnestjernen" (Hygienestern des Hohenstein Instituts). Ansporet af den nuværende situation har hotellet udvidet med et nedskrevet koncept, som fremover skal definere hygiejne-tiltagene fra ankomst til afrejse. I en forventning om, at kravene fremover vil forblive højere end det, man hidtil har skullet efterleve.

Plads, afstand og hygiejne

Den aktuelle grænse for maksimalt antal gæster på hotellet er reduceret til 85% af det hidtil gængse. Hotellet har defineret afstand, plads og hygiejne som den nye luksus for hotelgæsterne. Kilde Tophotel

Se mere om Sonnenalp Resort


?