21.01.2020Møde & Event News

Postterminalen i Odense som hotel

Park Street Nordicom er i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen.

Park Street Nordicom ejer den 37.000 kvm store bygning på Dannebrogsgade. Selskabet er er i forhandling med både hotel og tech-virksomheder om at flytte ind i bygningen. Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen på Dannebrogsgade.

Dele af bygningen skal formentlig rives ned, skriver avisen. "Vi er ved at fylde dele af ejendommen op, og vi håber, nye lejere kan flytte ind omkring sommerferien i år," siger Carsten Nørregaard-Laursen fra Park Street Nordicom til Fyens.dk.

20.000 m2 skal ryddes

I juli 2019 opsagde PostNord deres lejemål i bygningen, og derfor vil 20.000 m2 blive ryddet. Det kommer oveni de bidder af bygningen, der allerede nu står tomme, skriver Fyens.dk. Ifølge Carsten Nørregaard-Laursen vil det dog ikke være bæredygtigt at rive hele bygningen ned. Hvor meget der skal bevares, og hvor meget plads, der skal gives til at bygge nyt, er endnu ikke besluttet. Kilde: Byens Ejendom.

Se mere om Park Street Nordicom


?