04.05.2020Møde & Event News

Pris til Hotel Ottilia

Det 4-stjernede luksus boutique hotel i Carlsberg Byen, har netop vundet publikumsprisen ved Københavns Kommunes årlige Bygningspræmiering.

Brøchner Hotels, der står bag Hotel Ottilia, modtager hæderen sammen med Arkitema Architects og Carlsberg Byen. Københavns Kommune har siden 1903 hædret smuk arkitektur med den anerkendte Bygningspræmiering. For 3. i træk har københavnerne desuden kunne stemme på deres favorit til at vinde publikumsprisen blandt nogle af byens smukkeste og mest innovative bygge- og byrumsprojekter. Og i år går den fornemme publikumspris til Hotel Ottilia, som er partner hos Kursuslex og Konference.dk

Fra øl-lager til hotel

De fredede bygninger er omdannet fra øl- og maltlager til luksus boutique hotel. Brøchner Hotels og Arkitema Architects har haft fokus på at bevare den rå æstetik og de tydelige referencer til bygningernes oprindelige formål i eksteriør, indretning og design på smukkeste vis.

"Der er kun få tilbage af de fredede bygninger på Carlsberg, man kan give nyt liv. Maltmagasinet og lagerkælderen har fået en ny brugsfunktion. Hele geometrien, holdningen til arkitekturen og det industrielle udtryk er videreført, og de nye rammer gør jo, at mange flere vil komme til at opleve dem fremover," siger Poul Schülein, senior partner hos Arkitema Architects

Alle interesserede har kunne afgive deres stemme fra den 1.-27. april til årets publikumsfavorit. Der er i alt afgivet 2.755 stemmer, og Hotel Ottilia har modtaget 667 af stemmerne - svarende til ca. hver 4. stemme.

Se mere om Hotel Ottilia


?