25.05.2020Møde & Event News

Prøv 3 utraditionelle mødesteder

De er cool, de er skæve og måske er de stadig uprøvede for nogle. Alle 3 er nye partnere hos Kursuslex og Konference.dk

Uma Workspace - cool og nordisk

Dette mødested ligger lige ved Hovedbanegården i København. Her bliver du mødt af et inspirerende moderne miljø i nordisk design. I en bygning fra det 18. århundrede der danner rammerne for den imødekommende og hyggelige atmosfære. Mødelokalerne egner sig til workshops, større events, kurser og bestyrelsesmøder.

Traktørstedet Højruplund - i et stråtækt bindingsværkshus

Her kommer du ud til naturskønne omgivelser under 1 times kørsel fra København med Højerup Kirke som nærmeste nabo. Traktørstedet Højeruplund var oprindeligt et stråtækt bindingsværkshus, der fungerede som skovløberhus under Gjorslev Gods. I 1846 begyndte man at traktere egnens beboere. Siden er traktørstedet blevet udvidet med to charmerende tilbygninger. Den store sal med udsigt til den 30 meter høje klint og den gamle kirke, hvor koret faldt ud over klinten i 1928. Huset kan bespise 175 gæster.

Vandværket - et historisk mødested (foto)

Den gamle bygning mellem Vandløse og Frederiksberg er i dag forvandlet til et levende hus med moderne konference- og mødefaciliteter, cafe, restaurant, kontorfællesskab og eventlokaler. Et moderne Venue med højt til loftet og en lav dørtærskel. Her får du adgang til smukke, nyrenoverede lokaler, der kan rumme alt fra 2-300 personer, unik arkitektur, lækker forplejning og en central beliggenhed.

Se mere om UMA Workspace

Se mere om Traktørsedet Højruplund

Se mere om Vandværket


?