25.07.2017Møde & Event News

Landets første Svanemærkede restaurant

Ultimo juni blev Svanemærket for første gang overrakt til en selvstændig restaurant i Danmark.

Direktør Martin Fabiansen (th) fra Miljømærkning Danmark overrakte anerkendelsen til Restaurant Marina Furesøbad med disse ord: ”Med Svanemærket er Restaurant Marina Furesøbad foregangsrestaurant, og vi er glade for, at både virksomheder og forbrugere nu får mulighed også får mulighed for at vælge Svanemærket, når de skal ud at spise," lyder det i en pressemeddelelse.

Forpagter Michael Bay Olsen (tv): ”Da Restaurant Marina Furesøbad er omkranset af noget af Danmarks smukkeste natur med Furesøen i forhaven og Nørreskoven i baghaven, har det for os været et helt naturligt skridt at gå efter at blive svanemærket, siden vi i 2013 opnåede at få ”Den Grønne Nøgle". Vi gør dagligt en målrettet indsats for at mindske restaurantens samlede miljøbelastning. Derfor er vi rigtig glade for at blive godkendt til Svanemærket som den første restaurant i Danmark. Vi er meget opmærksomme på at benytte de rette leverandører, den rette teknologi og ikke mindst indføre velovervejede procedurer.”

Marina Furesøbad i Værløse er landets første svanemærkede restaurant. Derudover findes der i Danmark også 22 svanemærkede Scandic-hoteller, hvor restauranterne også er svanemærkede.

Læs mere om Restaurant Marina Furesøbad


?