05.10.2020Møde & Event News

Robotterne gør rent med UVC-lys

Clarion Hotel Copenhagen Airport har tilføjet robotter i medarbejderstaben for at sikre optimal rengøring.

Som det første hotel i Danmark har Clarion Hotel Copenhagen Airport føjet en desinficerende robot til medarbejderstaben. Robotten, som kommer fra danske UVD Robots, skal de næste måneder desinficere mødelokaler og fællesområder ved hjælp af UVC-lys som supplement til vand og sæbe.

Den samme teknologi har man anvendt i årevis til desinfektion på hospitaler. Med Covid-19 som ny uønsket gæst, er det vigtigere end nogensinde at have et højt hygiejne-niveau på steder, hvor mange mennesker færdes. Derfor vakte det også nysgerrighed hos Jesper Olesen, hoteldirektør for Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Da UVD Robots tilbød hotellet at teste en robot, slog han til. ”Vores rengøringsniveau har altid været højt, men nye tider kræver nye løsninger. Med robotterne kan vi nu dokumentere, at vores lokaler er rengjort på hospitalsniveau, og det giver helt sikkert et ekstra lag af sikkerhed og tryghed,” siger Jesper Olesen, og understreger, at robotten på Clarion Hotel Copenhagen Airport er ikke en erstatning for hotellets rengøringspersonale, men et supplement.

Læs mere om Clarion Hotel Copenhagen Airport


?