27.03.2020Møde & Event News

Sådan bliver du klar med bæredygtige 'giveaways'

Til september mødes vi alle til Nordic Meetings & Events messen. Her er lidt inspiration til at stå med de meste bæredygtige giveaways.

Tiden for plastickuglepenne og plasticnøgleringe som giveaway er ved at være udfordret. Men hvad skal man så hitte på, hvis man gerne vil forære sine potentielle kunder et lille minde om mødet? Trenden går imod bæredygtige giveaways, som understøtter en holdning og på andre måder giver en tanke tilbage, når den fortæres eller anvendes.

I det tyske fagmagasin 'Events' forslår man, at giveaways fremover er noget, der kan anvendes i hverdagen. Og som for alt i verden ikke ender i affaldsspanden. Så hellere noget, der kan spises eller f.eks. plantes ud i haven eller altankassen.

Tænk, som ved værtindegaver

Man kan f.eks. udlevere små frøposer med firmanavnet trykt på. Det har en langvarig effekt og giver både mening og glæde også bagefter mødet. Eller hvad med at udlevere natursæber med tryk. Det giver et lille nærvær, hver gang sæben anvendes. Og den er naturligvis lavet af bæredygtige ingredienser og dufter sikkert vidunderligt. Som fællesnævner kan man godt have en rettesnor a la værtindegaver. De gives jo også for at efterlade en personlig hilsen, som kan nydes, når gæsterne er gået igen.

Når man udleverer tydeligt bæredygtige giveaways, understreger man samtidig virksomhedens filosofi. I den lidt dyrere ende kan giveaways også være blivende gaver, som holder 'evigt'. Men så er vi snarere ovre i afdelingen for firmagaver til jubilæer og jul. Kilde: Det tyske magasin Events

Kontakt udbyderne på forhånd

På Nordic Meetings & Events Expo kan du møde 9 forskellige udstillere inden for reklamegaver m.v. Måske var det en ide at tage kontakt allerede nu.

Tjek kategorien 'reklamegaver/firmagaver' på udstillerlisten til Nordic Meetings & Events Expo


?