10.04.2019Møde & Event News

Scandic bliver grønnere og grønnere

Sustainable Brand Index har netop udgivet listen over de brands, som danskerne anser for at være mest bæredygtige. Scandic er vokset 12 pladser.

Scandic indtager p.t. pladsen som nummer 45 på årets Sustainable Brand Index liste – det er en fremgang på 12 pladser fra sidste år. ”Ambitionen er dog meget højere”, lyder det fra hotelkæden, der vil styrke sit fokus på bæredygtighedskommunikation. Foto fra Scandic Bygholm Park.

Den grønne rejse fortsætter

Listen angiver de virksomheder i Danmark, som forbrugerne anser for at være mest bæredygtige. Den fortsatte stigning op ad listen skal ske gennem en styrket kommunikationsindsats omkring Scandics bæredygtighedsarbejde. ”Vores mål er, at Scandic skal være brancheførende og synonym med bæredygtige hoteloplevelser. Derfor har vi i løbet af sidste år haft stort fokus på at formidle alle de bæredygtighedsinitiativer, der gennemsyrer driften på vores hoteller hver eneste dag. Det afspejles glædeligvis i vores fremgang på årets liste. Men vi vil bruge endnu flere ressourcer på at fortælle omverden om alt det, vi gør, så opfattelsen af vores bæredygtighedsarbejde i endnu højere grad kommer til at stemme overens med virkeligheden,” siger Daniel Kirchhoff, Scandics kommunikationschef.

Ansvarligheden er også i fokus

Siden 1996 har Scandic-koncernen nedbragt CO2-udledningen med mere end 60 procent. Scandic har som mål, at selskabet i 2020 vil være den hotelkæde, der har den laveste CO2-udledning. Udover Scandics miljøarbejde fokuserer hotelkæden også på social bæredygtighed. I Danmark samarbejder hotelkæden eksempelvis med kommuner og jobcentre om inklusion og indslusning af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Scandic Hotels


?