04.10.2021Møde & Event News

Scandic får ny distriktsdirektør

Ole Høgh bliver ny distriktsdirektør med ansvar for Scandics 14 hoteller i Distrikt Øst.

Ole Høgh tiltræder den 1. november stillingen som ny distriktsdirektør for Distrikt Øst i Danmarks største hotelkæde Scandic Hotels.

Ole Høgh har siden 2008 besiddet en lang række poster inden for hotelbranchen og har gennem de sidste tre år været ansat som hoteldirektør på henholdsvis Scandic Ringsted, Scandic Roskilde og Scandic Sydhavn.

I sin nye rolle som distriktsdirektør kommer Ole Høgh blandt andet til at stå for ledelsen af de 14 danske hoteldirektører i Distrikt Øst, men også udvikling og implementering af Scandic Danmarks strategi og kultur i tæt samarbejde med den øvrige ledelse.

I løbet af 2022 skal Ole Høgh ligeledes sikre en succesfuld åbning af de to nye hoteller, Scandic Spectrum og Scandic Nørreport.

”Jeg er meget glad for at kunne fortsætte min karriere i Scandic og glæder mig til at bidrage til Scandics udvikling i min nye rolle som distriktsdirektør og til at blive en del af det danske Country Management Team”, siger Ole Høgh.

Foruden erfaringerne fra Scandic har Ole Høgh tidligere været Director of Global Sales Denmark i Carlson Rezidor Hotel Group og Country Director of Sales Denmark, Iceland & Malmo i Radisson Hotel Group.

”Jeg er helt sikker på, at Oles baggrund og hans tidligere ansættelser vil gøre ham til en vigtig spiller i Scandic og i vores fremadrettede rejse,” siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør.


?