19.02.2020Møde & Event News

Scandic Go åbner i 2021

En ny konceptkæde tager kampen op med budget-hotellerne. Her får gæsterne primært det, som alle har brug for. Hverken mere eller mindre.

Scandic går ind i budgetsegmentet og omdanner et antal af sine hoteller til et nyt varemærke: Scandic Go. I første omgang er 5 hoteller udtaget, herunder 1 i Danmark, 2 i Stockholm og 2 i Oslo. Danmark får sit første Scandic Go i 2021 i form af Scandic Webers tæt på Hovedbanegården i København.

Check ind med mobilen

I en pressemeddelelse siger Scandics koncernchef, Jens Mathiesen: ”I de store byer har vi set ændringer i den måde, som hotelgæster bruger tid både på og uden for vores hoteller. Derfor er det perfekt timing at udvide vores tilbud og etablere Scandic i et segment, hvor vi ser et stort vækstpotentiale.” Scandic Go vil tilbyde kompakte værelser betjent af gæstens egne, digitale enheder – pakket ind i ungt og urbant design. Ind- og udcheck samt adgang til værelserne vil foregå via Scandics app.

Scandic forventer en vækst i den type hoteller, hvor man skræller produktet ind til et minimum, men stadig har fokus på cool, design og urban stemning.Kilde: StandBy.

Se mere om Scandic som mødehoteller


?