26.10.2021Møde & Event News

Scandic-hotel er Danmarks førende business hotel

Scandic Palace Hotel er endnu engang kåret til ”Denmark’s Leading Business Hotel”.

Scandic Palace Hotel kan endnu en gang smykke sig med prisen som ”Denmark’s Leading Business Hotel 2021”. Det er syvende gang Palace-hotellet modtager prisen ved World Travel Awards, der hvert år anerkender de bedste aktører i rejsebranchen.
Prisen gives på baggrund af stemmer fra både brancherepræsentanter og mere almene repræsentanter, som har stemt ved årets World Travel Awards.

De øvrige nominerede i kategorien ”Denmark’s Leading Business Hotel” var AC Hotel Bella Sky, Radisson Blu Scandinavia Hotel og Radisson Collection Royal Hotel, som igen må se sig slået af det ikoniske Scandic-hotel på Rådhuspladsen.

Scandic Palace Hotel modtog også prisen i 2013, 2014, 2015, 2018, 2019 samt i 2020 og den nyeste pris betyder, at Scandic Palace Hotel. Efter en lang og hård coronaperiode med restriktioner og nedlukninger, betyder prisen ifølge hotellets direktør noget helt særligt i år:

”Oven på en helt ekstraordinær svær periode, er det med enorm stor ydmyghed og stolthed, at jeg på vegne af Scandic Palace Hotel modtager prisen som Danmarks førende forretningshotel 2021,” siger hoteldirektør Mads Brockmann-Petersen.

”Den tillid vi fortsat bliver betroet af vores danske samarbejdspartnere, internationale relationer, og ikke mindst tilbagevendende gæster bekræfter, at den kæmpe indsats hotellets medarbejdere lægger for dagen, er helt igennem enestående,” siger hoteldirektør på Scandic Palace Hotel.

World Travel Awards blev etableret i 1993 med henblik på at anerkende, belønne og fejre ekspertise på tværs af alle sektorer i turistindustrien.

Se mere om Scandic Palace Hotel


?