12.03.2019Møde & Event News

Scandic inviterer udsatte familier

Efter en hackaton på besparende og bæredygtige ideer fik hotelkæden 400 ideer fra medarbejderne. Nu skal de bedste implementeres.

I løbet af vinteren har Scandic igennem en ’bæredygtighedshackathon’ opfordret hotelkædens 18.000 medarbejdere til at komme med den næste implementerbare bæredygtighedsidé. Mere end 400 ideer er kommet ind fra alle hotellerne. Nu er 2 vindende ideer udvalgt – en inden for miljø og en anden inden for social bæredygtighed.

"Vi kommer til at gennemgå alle forslagene for at se, hvilke som kan implementeres – og vi begynder med de vindende ideer,” siger Vanessa Butani, Sustainability Director i Scandic.

Vindende idéer

En af de vindende ideer hedder "Turn off the tap". Kort fortalt kan Scandic spare 200 milioner liter vand på år, hvis gæsterne slukker for hanen, mens de børster tænder. Det svarer til 1,2 millioner badekar fyldt med vand. Beregnet på, at 50 procent af gæsterne slukker hanen samt, at de børster tænder 2 gange under et ophold (2 minutter hver gang).

Den anden vindende idé går ud på, at Scandic vil åbne sine hoteller for udsatte familier, der ikke har mulighed for at tage på ferie med sine børn. Scandic vil identificere potentielle samarbejdspartnere i hvert land og gennemføre en pilot på udvalgte hoteller i løbet af året. Foto fra Scandic Bygholm Park. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Scandic Hotels


?