17.08.2021Møde & Event News

Scandic Kolding øjner travlt efterår

Scandic Kolding har gennemgået en større renovering de seneste år og ser frem til at byde masser af mødegæster velkommen.

”Vi kigger ind i et vanvittigt travlt efterår med mange møder og konferencer, for der er et kæmpemæssigt efterslæb ude i erhvervslivet.” Sådan siger direktør for Scandic Kolding, Heidi Kjær, som glæder sig over, at der igen er kommet travlhed i hotel- og mødebranchen efter halvandet år med corona og nedlukninger.

Det nyligt renoverede hotel i Kolding er dog et af de Scandic-hoteller, der har været åbent i hele perioden, og der har faktisk været forholdsvist godt gang i mødeaktiviteterne igennem hele foråret 2021.

”Mødeaktiviteten er noget af det, der har holdt gang i hotellet og givet gnist i øjnene hos vores medarbejdere. Vi får jo et kick, når huset er fuldt af gæster, og det håber vi på, at det bliver fremover,” siger Heidi Kjær.

Omfattende renovering

Rammerne til at holde møder og overnatte på Scandic Kolding er i hvert fald klar, for hotellet har gennem de seneste år gennemgået en omfattende renovering ad flere omgange. Blandt andet er 120 badeværelser totalrenoveret, og det samme gælder 42 værelser ud af de 186 værelser.

”Vores morgenmads- og frokostrestaurant har også fået et kæmpeløft med nye møbler og design, og senest har vi fået et helt nyt og udvidet fitnessområde. Hotellets vinduer og facader er også blevet renoveret i 2020,” fortæller Heidi Kjær.

Inden for møder, konferencer og events har Scandic-hotellet - Koldings eneste Svanemærkede hotel - 18 mødelokaler, og kapacitet op til 650 deltagere. Alle mødelokaler har dagslys og er udstyret med nyt AV-udstyr, som giver muligheder for hybride mødeløsninger til både mindre og større arrangementer. 200 gratis p-pladser og en placering ét minut fra motorvejen tæller også som et plus for mødekunderne.

Medarbejderne er stjerner

Det vigtigste aktiv på Scandic Kolding er dog medarbejderne, understreger Heidi Kjær.

”Jeg har stjerneteamet. Mange medarbejdere er faglærte og har høj anciennitet og har derfor en historik med vores stamkunder. De får bare møder og konferencer til at glide rigtigt godt,” lyder det fra direktøren, som opfordrer mødeplanlæggere til at komme på besøg.

”Vi vil rigtigt gerne have, at folk kommer og besøger os og ser vores faciliteter. Vi er altid klar til en rundvisning og en frokost,” siger Heidi Kjær.

Se mere om Scandic Kolding
 


?