01.04.2019Møde & Event News

Se hvad indretning gør for velbehaget

Møder er en alvorlig sag. Men det må gerne være både sjovt og smukt. Se, hvordan det blev alle tre dele på Nordic Meetings & Events Expo.

"Vil du ikke tage et foto af mig, når jeg står her?" spurgte grevinde Alexandra projektleder Charlotte Vange. Kursuslex, som viste hende ned til scenen, hvor hun skulle holde foredrag lidt efter. Charlotte tog fotoet med grevindens egen mobil og sikrede dermed, at ShowTechs farverige design nu også er foreviget også i grevindens eget fotoalbum.

Både gæster og udstillere  var meget begejstret for det scenarie, som ShowTech havde skabt til Nordic Meetings & Events Expo. Det lignede et nyåbnet, hipt sted i Downtown Copenhagen. Ikke mindst da det var fyldt op ved festlighederne i forbindelse med Awardfesten, hvor alle startede med at smage de mange cocktail-varianter fra Cocktailkursus.dk forud for uddelingen af Møde & Event Award.

Dagen før havde området været tomt og gråt. Nu var det lysdesignet og dekoreret med små tableauer i form af barborde af paller, som sammen med cykler, træer og bænke skabte væresteder i området, som dermed egnede sig både til at rumme mange mennesker og til at være en slags opholdsted for dem, der søgte ro i løbet af dagen.

CPH Lounge stod bag flere lærings- og pauseområder på messen

Også CPH Lounge havde sørget for anderledes indretning og samtidig behagelig stemning flere steder på messen. CPH Lounge stod for både pauseområderne og for indretningen af Tech Lounge og Learning Lounge, hvor MPI begge dagene oplevede fulde huse med deltagere, der iført hovedtelefoner kunne nyde en behagelig gengivelse af foredragsholderens stemme, uden at blive generet af lyde fra de omkringliggende stande.

CPH Lounge viste samtidig på sin egen stand (foto), hvor flot et område kan dekoreres, hvis man tænker helt ud af boksen. Og det gjorde CPH Lounge, Ikke kun med sine pauseområder og læringsområder, men også på deres egen stand med spejlgulv og en super enkel indretning. Bagvæggen var digital og skiftede flere gange i minuttet, således at de visuelle udtryk spejlede sig i gulvet. Standen blev fotograferet mange gange i løbet af dagen som det flotte eksempel den var på, hvad man kan med enkle og kreative tanker.

Se mere om CPH Lounge

Se mere om ShowTech


?