29.01.2019Møde & Event News

Seriøst afslappet business

Mødelokalernes kapacitet, AV og design er som alle andre steder. Men ellers er alt præget af det uformelle. Skuldrene ned og smilet op.

Med to moderne kursuslokaler, grupperum, trådløs fibernetforbindelse og elektroniske tavler er Danhostel Hillerød perfekt til kurser, møder og konferencer. Når man sidder i mødelokalet hos Danhostel Hillerød, skænker man ikke en tanke, at man er et sted, som også danner ramme om ferier. Det største mødelokale har plads til 100 gæster i biografopstilling eller 26 deltagere i U opstilling. Danhostel Hillerød er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk

Som andre mødelokaler - bare helt og aldeles afslappet

Der findes også et mødelokale til 30 deltagere samt 4 gruppelokaler. Lokalerne har alle udsigt til skov og marker. Foran lokalerne er der hyggelige loungemøbler, og på udearealerne er der havemøbler. På internatkurser kan deltagerne vælge at blive indkvarteret i enkelt- eller delt dobbeltværelse. Alle med privat bad og toilet. Og til aftenhyggen er der diskotek med bar og billard. Danhostel Hillerød ligger lige ved Store Dyrehave, hvilket gør stedet særdeles velegnet til teambuilding.

Se mere om Danhostel Hillerød


?