19.03.2020Møde & Event News

Shake en helbredende cocktail

Restaurant benytter lejligheden til at styrke relationen til kunderne og sender opskrifter på hjemme-coctails, brød og restaurant-servietter.

Når man ikke kan andet, så kan man da i det mindste styrke relationen til sine kunder. Måske endda med lidt galgen-humor. Restaurant Dolce i Tyskland har bedt hotellets ansatte om at give det bedste, de har, som så er blevet sendt ud i æteren.

Relations-markedsføring

Når nu kunderne ikke kan komme til restauranten, så må restauranten komme til kunderne. Bartenderen på restaurant Dolce har f.eks. skabt en 'helbredende' coctail med sunde ingredienser. Og kokken har givet sin bedste brødopskrift fra sig. Tjeneren har lavet en manual, så man kan folde en restaurant-serviet og dermed få lidt restaurant stemning hjemme ved spisebordet. Det hele handler i bund og grund om at styrke relationen til kunderne.

Hvis nogen har lyst til at prøve den helende cocktail, kommer opskriften her.

En såkaldt "Dolce-Covid Killer" laves ved, at man blender to æbler, et par håndfulde tranebær, 3 fed hvidløg, 1 teske malet ingefær samt gurkemeje plus 2 spiseskefulde honning. God appetit og god bedring. Kilde: Det tyske online magasin Event.

Se mere om Restaurant Dolce


?