17.08.2020Møde & Event News

Sinatur-hotellerne støtter cykelløb og børn i Burkina Faso

Donerer 100 kr. for hver person, der tilmelder sig cykel-eventen.

Når Soroptimist International Vejle skyder cykelløbet Danmark Rundt i gang den 22. august, er Sinatur Hotel & konference én af de vigtige sponsorer. Sinatur donerer 100 kr. for hver person, der tilmelder sig eventen – uanset hvor mange etaper man deltager i.

Projektet er en del af Stop Sult Fonden og FNs fødevareprograms indsamling og sætter i år fokus på skolemad til børn i Burkina Faso. Kari Brandsgård, direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, kalder cykelløbet for "Danmarks mindste cykelløb med den største ambition". Eventen har nemlig betydning for mange mennesker, der virkelig har brug for det: "I Burkina Faso bliver pigebørn ofte sat til at arbejde i marken eller passe mindre søskende, så de aldrig får en uddannelse. Men når pigerne kan få mad i skolen, sender forældrene dem gerne af sted.

Et måltid skolemad koster kun 1,60 kr., så indsamlingen har en stor effekt for landet – og potentielt for hele verden. Al forskning viser nemlig, at når piger i fx Burkina Faso får en uddannelse, opnår de en højere status. Dette resulterer blandt andet i, at de får færre børn, og er en vigtig faktor i forhold til bekæmpelse af fattigdom samt frygten for overbefolkning".

"Vi opfordrer alle, der har lyst til at få en skøn oplevelse i den danske natur, til at melde sig til arrangementet via vores hjemmeside. Jo flere, der cykler med, jo større bliver det beløb, vi donerer. Og så står vi ellers klar til at fejre cyklisterne på vores hoteller, ikke mindst på Haraldskær den 30. august."

Yderligere information, kontakt venligst: Kari Brandsgård, direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference Mobil: 2337 4016

Se mere om Sinatur


?