23.04.2020Møde & Event News

Sinatur med i økologisk ambassadørkorps

Økologisk Landsforening har udnævnt et korps af ambassadører, som skal rustes med viden og oplevelser, som de kan videreformidle.

Anne Cathrine Christensen (foto) er køkkenchef på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference i Kibæk ved Herning. Nu er  hun også én af 6 ambassadører, som bl.a. skal være med til at udrydde fordomme om økologi i fødevarebranchen.

Økologisk Landsforening har udnævnt et korps af ambassadører, som skal rustes med viden og have en række forskellige oplevelser med økologien, som de kan videreformidle til en bred målgruppe i fødevare- og madbranchen. Og her er håbet, at de kan gøre op med de fordomme om økologi, der findes blandt professionelle i branchen.

Ud med fordommene

En af de mest hårdnakkede fordomme er måske, at økologien ikke gør nogen forskel, så man lige så godt kan købe konventionelle fødevarer. Og den myte er Anne Cathrine Christensen mere end klar til at aflive: "Selvfølgelig er det til gavn for vores omgivelser, når vi undgår at bruge sprøjtegifte, der belaster grundvandet og biodiversiteten. I Sinatur har vi en ambition om at drive hoteller på naturens præmisser, og i den forbindelse spiller økologi en vigtig rolle. De lokale producenter Ambassadørrollen passer Anne Cathrine Christensen godt, for Sinatur var den første hotelkæde, der fik Det Økologiske Spisemærke i bronze og siden i sølv, så der er flere års konkrete erfaringer at dele ud af.

Se mere om Økologisk Landsforening


?