17.02.2020Møde & Event News

Skal der være badebro, bridge eller bronzemærke?

De fleste søger efter pris, størrelse og beliggenhed. Men faktisk har du i alt 100 kriterier, du kan sætte X ved - det får du ikke andre steder.

Alle ved, at man kan finde både skæve mødesteder, slotte, store kongreshaller og små intime hoteller på et bookingsite for mødesteder. Konference.dk går skridtet videre og opdeler mødestederne efter snart sagt alle vigtige aktiviteter og faciliteter. Listen på i alt 100 søgemuligheder er en inspiration i sig selv. Når man screener listen over aktiviteteter, får man måske lyst til at sætte X ved ølsmagning, vandgymnastik, walk & talk stier osv. Om ikke andet, så for at se, om der dukker helt nye steder op, som man slet ikke havde haft i tankerne.

Det er gratis

Uanset om du har søgt på mødesteder eller er gået direkte til dit foretrukne, vil du få timer senere modtage et tilbud fra dem eller det, du vil gå videre med. Og det er gratis.

Du kan få personlig hjælp

Bag Konference.dk, som udbydes af Kursuslex, sidder et team af rådgivere, som hjælper med personlige råd, hvis du gerne vil have et rigtigt menneske i røret. Det er nemlig meget rart en gang imellem. Især når denne rådgivning også er gratis.

Foto: Tornøes Hotel i Kerteminde, som har eget ølbryggeri. Dette mødested er ét ud flere hundrede valgmuligheder på Konference.

Sæt X og se, hvad der kommer til dig


?