31.05.2021Møde & Event News

Skt. Petri har ansat ny hoteldirektør

Hotel Skt. Petri med 288 værelser i hjertet af København har fået ny direktør.

Nordic Hotels & Resorts er klar til at præsentere ny hoteldirektør på luksushotellet Skt. Petri i København. Valget er faldet på den 52-årige Christopher Alm, som kommer fra en stilling som hoteldirektør på Generator i København og har stor international hotelerfaring.

”Sammen med et ekstremt professionelt team glæder jeg mig til at fortsætte og udvikle det fantastiske produkt, som Skt. Petri er. Med et bankende hjerte for branchen er det min ambition at skabe et personligt og tydeligt DNA for Skt. Petri med en bæredygtig, afslappende og luksuriøs atmosfære, hvor gæsten altid kommer først,“ siger Christopher Alm.

Den nye direktør på Skt. Petri har tidligere arbejdet for store internationale brands og hotelkæder i otte lande fordelt på fire kontinenter.

”Christophers erfaring med hotelledelse rundt om i verden og på tværs af markeder gør, at han passer perfekt i rollen som Skt. Petris nye hoteldirektør. Christopher får nok at se til det næste stykke tid, da han både skal lære sit nye team at kende samt genåbne et hotel i slipstrømmen af pandemien,” siger Trond Bastiansen, COO i Nordic Hotels & Resort.

Hotel Skt. Petri ligger centralt i København i den bevaringsværdige funkisbygning fra 1928, som tidligere husede Daells Varehus. Hotellet tilbyder 288 værelser, heraf 26 suiter, restaurant og bar, loungeområde, syv mødelokaler samt gårdhave og fitnessområde.

Læs mere om Skt. Petri


?