11.03.2019Møde & Event News

Slå dig ned med Timm Vladimir

Lav din egen tartar, smag Kathrines chokolader og bliv en del af destination Aarhus' tætte samarbejde i en messe-stue med et varmt fællesskab.

Møblerne er fra det Aarhusianske møbelfirma "Warm Nordic", kokken hedder Timm Vladimir, og chokoladerne er skabt af chokolatier Kathrine Andersen. På messestanden til Nordic Meetings & Events Expo kan du slå dig ned med Aarhusianerne og nyde Vladimirs hjemmebryg, lytte til lidt god musik, møde manden bag Teater Svalegangen, som har nogle rigtig spændende mødelokaler og på alle måder opleve det samarbejde, som er en af destination Aarhus' helt store styrker. Timm Vladimir giver små tips hele dagen. Der er ingen tilmelding, man kommer bare og deltager eller snuser lidt omkring.

Slå dig ned i Aarhus

"Vi har små kokkeskoler med Timm Vladimir i løbet af dagen, hvor man f.eks. kan lave sin egen flydende is eller producere sin egen tartar. Det er tanken, at gæsterne kan slå sig ned hos os. Der vil være godt med siddepladser, og vi serverer små lækkerier i løbet af dagen. F.eks. kan man smage japanske snacks, som er noget helt nyt og lækkert her hos os. En rigtig velegnet snack, hvis man ikke fik helt nok at spise til sin frokost," siger salgschef Andreas Horn Jensen fra Visit Aarhus. "Vi vil gerne skabe et sted - en lille stue, hvor gæsterne kan slå sig ned og slappe lidt af, mens de kan få sig en snak med Timm eller med nogle af os andre, som viser hvad Aarhus byder på lige nu. Og ikke mindst i et stærkt fællesskab med hinanden." VisitAarhus udstiller på Nordic Meetings & Events Expo - stand nr. 110.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo


?