25.01.2019Møde & Event News

 Slotsdirektøren har jubilæum

Direktør og forpagter af Bernstorff Slot nord for København, Kirsten Daell kan den 1. februar 2019 fejre sit 10-års jubilæum.

Kirsten Daell overtog i 2009 forpagtningen af Slottet, som siden 1939 havde været anvendt af Beredskabsstyrelsen til bl.a. undervisning. På 10 år er det 250 år gamle Slot blevet forvandlet til et velbesøgt møde- og konferencested.

Fra post til slot

Da Kirsten Daell trådte ind i hotelbranchen, lå det ikke lige i kortene, at hun en dag skulle være slotsdirektør. Hun havde i en årrække arbejdet i postordrebranchen og havde på daværende tidspunkt overvejet, at drosle ned på aktivitetsniveauet. Dette blev dog langt fra tilfældet. Via en bekendt startede hun i 2002 på Schæffergården i Gentofte, hvor hun var i 6 år, og sidenhen blev det til et års tid på Lisegården Hotel- og Kursuscenter i Liseleje, indtil hun blev bekendt med muligheden for at forpagte slottet, som ikke tidligere havde været åbent for oftentligheden.

Fakta om Bernstorff Slot

Bernstorff Slot ligger i Gentofte nord for København. Det mere end 250 år gamle Slot ligger midt i den smukke Bernstorff Slotshave og har siden 2009 fungeret som hotel- og konferencecenter. • 23 værelser • Max konferencekapacitet er 100 personer • Møder, konferencer og events kan afholdes i de smukke, historiske rammer på selv Slottet og i moderne lokaler på Kavalergården, som ligger i tilknytning til Slottet • Gratis WIFI • Fri parkering tæt på Slottet. Kilde: Pressemeddelelse.

Læs mere om Bernstoff Slot


?