25.08.2021Møde & Event News

Slut messen af med netværk og cocktails

Kursuslex indbyder til afsluttende netværksevent med cocktails på Møde & Eventmessen.

Møde & Eventmessen afholdes i år over én dag den 1. september i Forum København, hvor fagmessen byder på masser af møder, inspiration, viden, foredrag og underholdning.

Som afslutning på dagen inviteres alle deltagere til et brag af et netværksarrangement i ”Kaffeloungen” fra kl. 17-18. Her er der - efter en lang faglig dag - mulighed for at nyde en cocktail og hygge med kolleger fra branchen under afslappede former.

Tilberedning og servering af cocktails er lagt i hænderne på Cocktail Company, som er Danmarks førende leverandør af ydelser og oplevelser indenfor cocktailcatering, cocktailkurser, virtuelle cocktailkoncepter, komplette barløsninger og meget mere.

Cocktail Company tilbyder blandt andet cocktailkurser til firmaarrangementer og teambuilding og komplette barløsninger med lækre cocktails til ethvert arrangement - eksempelvis firmafesten, julefrokosten eller fredagsbaren.

”Vi leverer alt, der skal til, for at kunderne får den bedste og mest fantastiske oplevelse. Vi har en stor stab af professionelle bartendere tilknyttet og sørger for, at ethvert arrangement bliver perfekt,” siger Martin Tang, Marketing Manager i Cocktail Company, som er en del af Friday Group.

Læs mere og tilmeld dig Møde & Eventmessen

Læs mere om Cocktail Company


?