10.08.2021Møde & Event News

Small Danish Hotels fylder 40 år

Den 11. august kan landets største kæde af hoteller og kroer fejre 40-års jubilæum.
 
I 1981 gav syv midtjyske krofædre hånd på at arbejde sammen om at tiltrække flere gæster og altid at sætte gæsten i centrum. Uden kroejerne dengang anede det, blev håndtrykket kimen til Danmarks største hotelkæde, Small Danish Hotels, som den 11. august fylder 40 år.
 
Krofædrene havde næppe forestillet sig, at kæden ville brede sig ud over Fyn, Sjælland og øerne med flere end 4.000 værelser fordelt på 63 hoteller, slotte, herregårde og kroer. Flere af Small Danish Hotels’ overnatningssteder kan trække tråde helt tilbage til Oplysningstiden, og nok rummer hotelkæden megen historie, men det er fremtiden, der er i fokus.
 
”Det tæller naturligvis at have mange års erfaring i bagagen, men det gælder om at have fingeren på pulsen i forhold til trends og ferieinteresser for at holde sig attraktiv i markedet. Vi har et konstant fokus på at udvikle skræddersyede ophold til blandt andet cykelentusiaster, naturinteresserede, gourmetelskere og spa- og wellness-typer,” siger Jørgen Christensen, som har været administrerende direktør for Small Danish Hotels siden 2002.
 
Hotelkæden, som i starten hed Dansk Kroferie, blev siden hen til Danske Kroer og hoteller for i 2014 at skifte til det mere internationalt klingende navn Small Danish Hotels. Gæsterne på kædens hoteller fordeler sig med cirka 50 procent erhvervsrejsende og 50 procent feriegæster.

Læs mere om Small Danish Hotels


?