06.09.2021Møde & Event News

Social pris til Marienlyst

Marienlyst Strandhotel har modtaget Helsingør Kommunes Sociale Beskæftigelsespris.

Marienlyst Strandhotel er ikke alene et kendt spa- og konferencehotel og base for det danske fodboldlandshold. Det er også en stor og vigtig arbejdsplads i Helsingør Kommune, der samtidig løfter et stort socialt ansvar. For den indsats har hotellet netop modtaget Helsingør Kommunes Sociale Beskæftigelsespris.

På trods af Covid-19 og restriktioner har Marienlyst Strandhotel meldt sig klar med hjælp til kommunens ledige, lyder det i begrundelsen for, at hotellet får prisen.

Corona og restriktionerne har ramt turismeerhvervene hårdt. Alligevel har Marienlyst Strandhotel i 2020 bidraget med 32 forløb til ledige borgere, hvor 21 af dem er i gang trods branchen blev ramt af nedlukninger. Meldingen fra de praktikanter, der har været hos hotellet, er klar: Stor ros for et godt arbejdsmiljø og rumlighed.

Samtidig oplever kommunens jobcenter altid en oprigtig og hjertelig interesse fra virksomhedens side, når det handler om at tage et socialt ansvar.

”Vi er superstolte over at have modtaget Helsingør Kommunes sociale beskæftigelsespris 2020 for at hjælpe ledige borgere i praktik, fleksjob og ansættelse,” lyder det fra Marienlyst Strandhotel.

Med prisen følger et check på 10.000 samt et kunstværk fra den lokale virksomhed Egeværk.

Læs mere om Marienlyst Strandhotel

 


?