11.03.2019Møde & Event News

Sophienberg Slot er genåbnet

Strandvejsslottet er igen klar til at byde gæster velkommen i slotsstuerne og den fantastiske konferencebygning til kursus- og konferenceaktiviteter.

Nu er dørene officielt igen åbne for arrangementer på Sophienberg slot i Rungsted med udsigt til Øresund. Det forhenværende royale slot på Strandvejen er igen klar til at byde gæster velkommen i de store slotsstuer og den fantastiske konference bygning til kursus- og konferenceaktiviteter.

Stamgæsterne vender tilbage

"Vi ved, at mange virksomheder har besøgt slottet tidligere og håber derfor at kunne byde mange tidligere gæster velkommen tilbage i de fantastiske rammer slotte har," siger direktør Morten Lund. Han forventer et travlt forår og en god sommer, da slottets telefoner allerede er rødglødende og mailboksen fuld af forespørgsler.

Direkte adgang til Øresund

Slottet rummer 12 konferencelokaler i mange størrelser, 1 stort auditorium med plads til 250 personer. Dertil er der mange små og hyggelige break out rooms. Naturen rundt om slottet byder på mange muligheder for aktiviteter, da der er direkte adgang både til Øresund og til skoven fra den private park. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Sophienberg Slot


?