06.01.2020Møde & Event News

Spahotel får økologisk spisemærke

Himmerland Golf & Spa Resort får nu Det Økologiske Spisemærke i bronze som det første spisested i Vesthimmerland.

Flere og flere spisesteder sætter fokus på bæredygtighed og økologi i disse år. Det Økologiske Spisemærke i brønze, som Himmerland Golf & Spa nu kan sætte frem til skue viser, at mellem 30 og 60 procent af resortets indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.

Overrækkelse 15. januar

"Det er vores ambition, vi skal være endnu grønnere og endnu mere bæredygtige de kommende år," siger adm. direktør Mark Bering fra Himmerland Golf & Spa Resort. Den officielle overrækkelse af spisemærket fra Rådet for Grøn Omstilling sker ved et arrangement den 15. januar med deltagelse fra en række inviterede gæster og ernæringsekspert Christian Bitz, som har spillet en stor rolle i implementeringen af mere økologi og mindre kød på resortet.

Mindre kød fremover

"Alt i tiden peger på, at vi skal den grønne vej og spise mindre kød. Vi vil gerne vise, at man sagtens kan lave mad på en grønnere måde uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Vi gør det af kærlighed til naturen og til de mennesker, der skal spise vores mad," siger Magnus Toft Pedersen, der er F&B Manager hos Himmerland Golf & Spa Resort. Kilde: Pressemeddelelse.

Statskontrolleret mærkning

Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder, som viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske. Spisemærket findes i 3 udgaver: guld med 90-100 procent økologi, sølv med 60-90 procent økologi og bronze med 30-60 procent økologi.

Se mere om Himmerland Golf & Spa Resort


?