10.02.2020Møde & Event News

Spurgte konferencechefen dig ikke om dét?

20. april starter et nyt uddanelsesforløb, som er skabt til både mødeplanlæggerne i virksomhederne og konferencecheferne på mødestederne.

Som konferencechef handler det ikke kun om at spørge ind til antal deltagere, bordopstilling, dato og forplejning. Hvis både mødeplanlæggeren og konferencechefen tænker i strategiske koncepter, bliver mødeplanlægning løftet til helt nye højder. Det er noget, man kan lære. Og det sker på den nye Masterclass uddannelse, som er skabt af Kursuslex. Uddannelsen er for erfarne mødeplanlæggere og kan fint kombineres med fuldtidsjob.

Det lærer du

Kursuslex har skabt den første uddannelse af sin art til mødeansvarlige i både virksomheder, organisationer og på hoteller og andre typer af mødesteder. På Kursuslex Masterclass lærer møde- og eventplanlæggere på begge sider af skrivebordet at fokusere mindst lige så meget på strategien, idéen og konceptet for mødet som på praktikken. Som mødeplanlægger kan du derfor gøre dit arrangement mere målrettet, fordi du forstår at etablere en strategisk sammenhæng mellem møderne og ledelsens overordnede mål og strategi.

Og som konferencechef lærer du at stille de rigtige spørgsmål til mødeplanlæggeren og finde metoder til at matche mødets strategiske overvejelser med det, som mødestedet kan byde ind med eller indhente udefra. Med begge Masterclass forløb får du viden om møder, konferencer og events, som baserer sig på videnskab, forskning og tal.

Sådan foregår det

Begge MasterClass forløb består af 6 moduler, som gør møde- og konferenceplanlæggere i stand til at deltage i og udfordre virksomhedens/organisationens øverste forretningsmæssige og politiske beslutninger og skabe værdifulde arrangementer for alle implicerede.

Se mere om Masterclass


?