27.01.2020Møde & Event News

Stærkt kort til Konventum og Højstrupgård

Tia Daniels tager sin stærke internationale erfaring med til jobbet som salgs- og marketingchef for Konventum og Højstrupgård i Helsingør.

Tia Daniels kommer med 23 års erfaring og en lang karriere bag sig i hotel- og mødebranchen i både Danmark og USA. I Danmark har hun bl.a. siddet i ledende stillinger med ansvar for salget hos kendte hotel- og konferencesteder; som Scandic Hotels og MCI og arbejdet som sælger for kongresser og events hos BC Hospitality Goup. I USA har hun arbejdet for store hotelbrands som Hilton og Intercontinental i Houston, Texas.

Stor erfaring i bagagen

Stillingen som salgs- og marketingchef er en del af konferencehotellernes strategi om at øge kendskabet til og salget af møder, konferencer, events og selskaber til de 2 steder. "Med Tias store kendskab til og netværk i branchen er jeg overbevist om, at hun har netop de kompetencer, som vi har brug for i processen om at udvikle vores to unikke produkter yderligere og sikre, at de får en styrket position på det danske og internationale mødemarked. Jeg ser meget frem til samarbejdet og til at byde Tia velkommen hos os, siger Birgit Nørgaard.

Se mere om Konventum

Se mere om Højstrupgård


?