09.11.2020Møde & Event News

Stærkt samarbejde: Athenas ny medejer af og partner i Kursuslex

Fra 1. november har Kursuslex ApS både fået ny bestyrelse, ny direktør og ny adresse.

Foredragsbureauet Athenas er blevet en del af Kursuslex ApS, der siden 2002 har været ene-ejet af Christian Guldager. Den 1. november indtrådte Søren Kristensen, der driver Athenas, i bestyrelsen for Kursuslex ApS, hvor Christian Guldager udtræder af den daglige drift for at fortsætte som bestyrelsesformand.

”Athenas har en stor berøringsflade med tusindvis af møde- og eventplanlæggere i både ind- og udland samt et stærkt fokus på salg og marketing, og jeg er sikker på, at synergien blandt de to virksomheder vil betyde store fordele for både kunder og planlæggere,” siger Søren Kristensen

. ”Søren og jeg har igennem mange år haft et særdeles godt og tillidsfuldt samarbejde”, og jeg er overbevist om, at samarbejdet bliver til stor gavn for begge parter – og ikke mindst vores kunder,” siger Christian Guldager.

Bestyrelsen har ansat Olina Jægergaard som selskabets nye administrerende direktør. Olina har været ansat i Kursuslex i 14 år og de seneste 5 år som salgs- og marketingdirektør.

I forening vil der allerede fra nu være et endnu stærkere fokus på både udviklingen af Kursuslex samt markedsføring og service af partnere og kunder.

Kursuslex har samtidig fået ny adresse, dog tæt på det oprindelige domicil i Birkerød, kun vejnummeret er ændret fra 144A til Bregnerødvej 132A .

Kursuslex ApS omfatter: Møde & Eventmagasinet, Nordic Meetings & Events EXPO, Meeting Live Vest, MødeMekka, Møde & Event News, Kursuslex.dk og driver bookingportalen Konference.dk.

For yderligere information, kontakt direktør Olina Jægergaard på oj@kursuslex.dk eller 38 14 60 43.


?