20.11.2018Møde & Event News

Stigende internationalisering i mødebranchen

Både Kursuslex og Danske Konferencecentre udvider det Internationale samarbejde. Senest har DKBS indgået samarbejde med IACC.

Den internationale organisation IACC har netop indgået samarbejde med 63 nye medlemmer her i Danmark via Danske Konferencecentre, skriver IACC i en pressemeddelelse. Denne danske gruppe af mødesteder bliver IACC Certificerede og kommer til at udgøre den hidtil største lande-gruppe af medlemmer uden for USA.

Missionen for IACC er at udvikle innovative og exceptionelle møder gennem samarbejde med aktører, der opfylder standarderne for at kunne gøre netop dette.

Møde & Eventmessen bliver til Nordic Meetings & Events Expo

Sammen med navneændringen fra "Møde & Eventmessen" til "Nordic Meetings & Events Expo" (NMEE) udvides samarbejdet med flere danske og internationale hotelkæder, herunder Comwell, Scandic, Radisson og Choice, som indgår i samarbejdet om at tiltrække gæster fra udlandet til NMEE. Messen bliver som altid arrangeret af Kursuslex.

International vidensdeling
Til næste år bliver en stor del af messens foredrag afholdt af internationale key note speakers for at styrke vidensdeling inden for bl.a. facilitering, mødedesign og deltagerinvolvering. Foredragene har erfaringsmæssigt stor betydning for messegæsterne. Der bliver afholdt foredrag fra morgen til aften begge dage, hvoraf en del vil foregå på engelsk.

Kendskab og tillid

Det vigtigste for både udstillere og gæster er fortsat at skabe et personligt mødested for at kunne opbygge kendskab og tillid mellem mødeplanlæggere og mødesteder. Det har stor betydning at få sat et ansigt på sine kontakter, ikke mindst når man som mødeplanlægger placerer store budgetter til konferencer og kongresser på mødesteder, som man ikke kan besigtige forinden. Ifølge VisitDenmark ligger Danmark i top 10 på listen over foretrukne, internationale mødedestinationer.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo


?