12.06.2020Møde & Event News

Stor cateringvirksomhed lukker

Samtidig åbnes bæredygtigt gadekøkken i Den Grønne Kødby.

Ejerne af Madkastellet, Rasmus Pors og Jens Junert, har valgt at indgive konkursbegæring på den del af virksomheden, der leverer catering til events.

” I den nichebranche vi har specialiseret os i; større arrangementer for nationale og internationale kunder, forventer vi, at markedet vil være alvorligt stagneret frem til sommeren 2021 (i bedste fald). Med så brat en opbremsning og forholdsvis lange udsigter, er en gradvis nedskæring af faste udgifter simpelthen ikke tilstrækkelig. Og da vi ikke tør bero os på, at kompensationsordninger samt hjælpepakker fortsætter et godt stykke ind i 2021, har vi konkluderet, at det er nu, den svære beslutning har skulle tages,” siger Rasmus Pors.

Resten af koncernen er ikke berørt at konkursen, og restauranterne, forpagtningerne af diverse venues, kantiner og driften af Langelinie Pavillonen fortsætter. Og i næste uge åbner de nyt og spændende gadekøkken i Den Grønne Kødby. Kreativitet og dygtigt håndværk – det har de aldrig manglet hos Madkastellet – og Rasmus slutter: ”Vores gode humør, vores håndværk, vores ideer og vores iværksættertrang tager vi med os ind i en ny, anderledes, men også lovende fremtid.”

Læs om Madkastellet 


?