10.08.2020Møde & Event News

Stort vækst i salget af virtuelle events under Corona-krisen

Green Hat People der i 14 år har leveret digitale events til virksomheders live møder, har oplevet en eksplosiv interesse i 2. kvartal for deres virtuelle løsninger.

Direktør Klaus Johansen udtaler: ”Midt i disse hårde tider, har det også været en fantastisk mulighed, at virtuelle møder pludselig har fyldt så meget i hverdagen. Mit bedste bud er, at vi i de sidste 4-5 måneder er sprunget 5-10 år frem i modningsprocessen og brugen af virtuelle møder, som vi i dag kender det fra Zoom, Teams, Skype etc.” ”Vi agerede hurtigt i marts måned, og fik hurtigt tilpasset de løsninger som vi normalvis anvender til vores live møder og events på hoteller og konferencecentre, til virtuelle versioner.

Allerede i april, var det er tydeligt at der opstod et stort behov for at gøre de virtuelle møder hos virksomhederne (f.eks. via Skype, Zoom, Teams etc.) langt mere engagerende og med et reelt output, for at skabe gode resultater.” Fælles for løsningerne er, at alle har adgang uanset om de sidder hjemme eller på kontoret- og at de fungerer sammen med videokonferenceløsninger som Zoom, Teams, Skype m.fl. Løsningerne kan inddeles i 2 kategorier: Virtuelle Work shops og business games baseret på et specifik fagligt tema, så som virksomhedens strategi, implementering af firmaværdier, onboarding af nye medarbejdere, samarbejde på tværs eller arbejdsglæde. Virtuel Teambuilding, hvor deltagerne inddeles i hold og spiller mod hinanden online.

Især vores Online Escape Game har været en stor succes med mere end 5000 deltagere fra virksomheder fordelt over hele Europa, men primært fra Danmark, Sverige og England. Klaus Johansen fortsætter: ”Vores gennemtestede platform og struktur gør, at det ikke kræver ret meget forberedelsestid fra vores kunder at få leveret et spil. Samtidig er der plads til at spillet eller workshoppen bliver skræddersyet, således at indholdet bliver virksomhedens helt eget.”

Læs mere om Green Hat People


?