Advertorial
 
Studio 1B er kommet for at blive – corona eller ej!
 
Udviklingen er gået stærkt det forløbne år for Studio 1B, som i løbet af corona-krisen opbyggede tre TV-studier i Tuxen AV-Center og DPA Soundco’s fælles lokaler i Glostrup. Faciliteterne er designet til at afholde alle typer virtuelle events, uanset størrelse og ønske om fysisk tilstedeværelse i studiet. Desuden er et helt nyt studiekoncept for nylig  introduceret til hurtig etablering af popup studier uden for huset hos kunder eller på konferencesteder.
 
Studio 1B kan dermed tilbyde fire studieformater, så der nemt kan vælges  en rigtige platform for hver enkelt begivenhed. Et internationalt netværk af studier giver endvidere mulighed for at afholde events på tværs af landegrænser ved at koble ativiteterne sammen som virtuelle møder med koordineret scenografi og teknik.
 
”Ideen var affødt af, at vi havde en masse ting stående på hylderne, som jo ikke kom ud at køre under coronaen”, siger Jesper Bonde Petersen, Senior Project Manager hos Studio 1B. ”Samtidig havde vi godt med plads, som vi kunne bygge et studie op på.
 
Det blev anvendt  mere og mere og er nu blevet til tre plus det mobile.” Han tilføjer: ”Selv om vi snart kan mødes fysisk igen, vil vores virtuelle mødeløsninger stadig være aktuelle i forbindelse med  miljøhensyn og forventet begrænsning af rejseaktivitet.

Så nu har vi skabt et grundlag for en fortsat aktivitet på dette område, corona eller ej”.
 
 

?