27.10.2020Møde & Event News

Succesfuldt par hyldes for handlekraft

Dansk Erhverv fremhæver Milling Hotels’ indsats under Covid-19 som forbilledlig.

Dorte og Jan Millings stærke indsats under Covid-19, har fået revisionshuset PwC, Nykredit og Dansk Erhverv til at fremhæve dem som en af de ejerledede virksomheder i Danmark, der har handlet ansvarligt og forbilledligt, siden coronaens udbrud. De har vist samfundssind og tænkt anderledes i en krisetid. Derfor blev Dorte og Jans historie delt ved Årets Ejerleder 2020, hvor man i år har valgt at hylde alle dem, der gør en forskel, fremfor at vælge en enkelt prisvinder.

Ægteparret Milling har sammen skabt hotelkæden Milling Hotels, der består af 10 hoteller. Når man som Dorte og Jan Milling er gået fra succes til succes og rekordresultat i 2019 til pludseligt at blive ramt af en uforudsigelig krise, kræver det akutte ændringer i organisationen og et stærkt mindset at navigere under de udfordrende omstændigheder. Juryen bag Årets Ejerleder fremhæver særligt den ukuelige optimisme, der har kendetegnet familievirksomheden, da Covid-19-krisen ramte:

“Hotelbranchen er særlig hårdt ramt af Covid-19, men Dorte og Jan Milling har udvist handlekraft ved at gennemgå mulige scenarier, lukket relevante hoteller og sikret sig nødvendig likviditet. De to ejerledere står overfor meget svære odds, som de ikke selv er herre over. Alligevel kæmper de videre, og derfor er de en del af Årets Ejerleder 2020, ” lyder en del af begrundelsen. "De er trukket i arbejdstøjet og gået forrest, og det er hvad, man kan forvente af gode ledere. Om det er på de sociale medier, eller når der skal renoveres hoteller, så er de ikke bange for at vise vejen, og hvem de er. Det er til stor inspiration for medarbejderne og viser, hvor meget Dorte og Jan Milling brænder for deres virksomhed.”

Om Milling Hotels 
Milling Hotels har over 100 ansatte og 10 hoteller spredt ud over Danmark. Ægteparret købte deres første hotel for 26 år siden og har siden udviklet en succesfuld hotelkæde, hvor de i 2019 kunne fremvise et rekordresultat på 20 mio. kr. før skat. Kæden drives som et familiehotel, hvor også Jan og Dorte Millings søn og datter, samt Dortes bror og svigerinde, er med i familieforetagendet.

Læs mere om Milling Hotels


?