09.11.2018Møde & Event News

Susanne Åberg fylder rundt

Hun tiltrådte posten som CEO på Kurhotel Skodsborg den 30. juli 2018. Med sig havde hun missionen om, at gæsterne skal forlade hotellet med et smil på læben.

Susanne Åberg er tilhænger af de klassiske dyder som rettidig omhu, ydmyghed og værdien af at behandle andre, som du selv ønsker at blive behandlet. Hun har haft et travlt efterår, siden hun trådte til som CEO for Kurhotel Skodsborg og Skodsborg Sundhedscenter den 30. juli 2018. Men hun tillader sig dog en pause for at fejre sin 50 års fødselsdag den 14. november 2018.

Med et smil på læben

”Det er vores vision på Kurhotel Skodsborg, at gæsterne skal forlade os med et smil på læben. Nemt at sige, men yderst komplekst at leve op til,” siger Susanne Åberg. ”Dr. Carl Ottosen, der grundlagde Kurhotel Skodsborg 1898, havde nogle meget enkle principper for "Det sunde liv". Han fokuserede blandt andet på værdien af lys, luft, ernæring, motion og søvn. Vi er stolte over at bygge videre på disse værdier, hvilket stemmer perfekt overens med tidens store fokus på mental balance, nærvær og nordisk livskvalitet,” siger hun.

Privat fejring

Susanne Åberg har senest været Resort Manager på Great Northern i Kerteminde. Hun er uddannet cand. merc. og har mange års erfaring fra hotelbranchen. Hun fejrer sin fødselsdag privat med familie og venner. Kilde pressemeddelelse.

Se mere om Kurhotel Skodsborg


?