26.10.2021Møde & Event News

Svensk skovhotel åbner næste år

Trakt Forest Hotel i Småland tilbyder overnatning og møder midt i naturen.

Midt ude i Smålands skove ligger et nyt, usædvanligt hotel, som skal give gæsterne en unik naturoplevelse. Hotellet med navnet Trakt Forest Hotel er grundlagt af ægteparret Sandra og Mattias Sälleteg og bygget på land, der har tilhørt Mattias’ familie i generationer.

Mattias er selv vokset op på den tilhørende gård, mens hustruen Sandra kommer fra en nærliggende landsby. Sammen ønsker de at skabe en oplevelse for alle sanser i den smukke smålandske natur.

”Det har altid været en glæde for os at byde gæster velkommen på gården og vi har længe drømt om at gøre noget for andre og lade dem være en del af stedet. Der falder helt naturligt en ro over dem, der kommer på besøg og i sidste ende besluttede vi os for at skabe et anderledes hotel, hvor den egentlige luksus består i at bo midt i naturen,” siger Sandra Sälleteg.

De enkelte huse, der udgør hotellet er designet som ”flydende værelser” og skaber minimal forstyrrelse mellem træerne. Smalle stier leder gæsterne til deres værelser, hvor skandinavisk simplicitet er kombineret med luksuriøs komfort i hjertet af skoven.

Frem for alt er det landskabet, udsigten og stilheden, der betyder noget her. Værelserne fungerer som små suiter, der har eget bad og toilet, hvilket i sig selv er en luksus ude i midt i skoven. Så snart man træder ind i værelset bydes man velkommen til skoven fra et stort vindue i stuen. I modsatte ende er soveværelset placeret med et ovenlysvindue, så man kan opleve stjernehimmelen.

Hotellet tager også imod mindre grupper til møder i det tilhørende Timmerhuset. Det rummer også hotellets køkken, som serverer mad tilberedt af lokale råvarer såsom oksekød fra gårdens græssende køer og lokalt dyrkede grøntsager fra egen køkkenhave eller de omkringliggende gårde.

Det svenske skovhotel kan bookes fra den 15. november 2021, og hotellet åbner for besøgende i sommeren 2022.

Se mere om Trakt Forest Hotel


?