15.11.2018Møde & Event News

Tid, fokus og fordybelse på ny messe

Hotel: "Det er en super flot messe, og den er rigtig godt bygget op!" Se fotos fra Kursuslex' nye messe "Meeting Live Vest".

"Her emmer af hygge, og det er rigtig rart at være her,” sagde Key Account Manager, Betina Kømmler, Hotel Opus Horsens, som var en af de over 100 udstillere på Meeting Live Vest den 13. november i Messe C, Fredericia. "Det er nøjagtigt det samme, vi hører fra mødeplanlæggerne. Jeg har fået god feed back i dag. Folk har taget sig tid her. De kommer og sætter sig ned af sig selv, og der har været flere gæster fra Nordjylland, end vi ellers har oplevet på messerne. Det er en super flot messe, og den er rigtig godt bygget op," lød vurderingen fra Betina Kømmler.

Den generelle evaluering fra Meeting Live Vest viser, at 94% af gæsterne gerne vil inviteres næste år. 58% af udstillerne fik konkrete forespørgsler, og 18% fik ordrer på selve dagen.

Som på et Street Food område

Begejstringen for de mange jyske mødeplanlæggere blev delt også på standen hos Sinatur Hotellerne: "Dem, der har været her i dag, har været gode, selv om der er færre. De har været relevante for os. Vi har mødt mange nye mødeplanlæggere, og det er super hyggeligt at være her. Det er lidt som på et Street Food område. Folk giver sig mere tid, og stemningen er ikke så messeagtig. Virksomheder fra Nordjylland er mere klare i spyttet."

Ordet "hyggeligt" gik igen hos rigtig mange af deltagerne på den nye Meeting Live Vest messe, hvor udstillerne fik stor kredit for deres kreative opbygning over temaet "Opmærksomhed".

Opmærksomhedsstien

En af oplevelserne på Meeting Live Vest var "Opmærksomhedsstien" i form af en fysisk gangsti, hvor vejen snoede sig langs udstillere, som havde konkrete ideer til alle de små detaljer, som gør en vigtig forskel for oplevelsen af et arrangement. F.eks. kunne man møde en såkaldt "kaffe-ko" som eksempel på, at man kan servere tiltrængt kaffe fra en stor kafferygsæk allerede ude på p-pladsen. Og der blev der uddelt gratis kram (af en professionel skuespiller) for at understrege betydningen af, at man føler sig set og velkommen ved ankomsten. "Sæt dig her et lille øjeblik, luk øjnene og få et øjeblik for dig selv," sagde hun efter krammet. Herefter ringede hun med beroligende meditationsklokke i de minutter, oplevelsen varede. Virkningen var stærk og godt for energien.

De "billige points"

Mødeplanlægger, Dorthe Rasmussen fra Powerjobsøgerne (faciliterer møder og laver events for jobsøgere) havde følgende kommentar til messen: "Det er pragtfuldt af være her. Jeg har haft nogle super gode snakke. Og jeg har fået masser af konkrete ideer med hjem til f.eks. invitationer m.v. Det jeg kalder de billige points (små og nemme detaljer, red.), som vi mødeplanlæggere gerne vil imponere med. Udstillerne her på messen har mange gode ideer til, hvad man kan gøre på sine arrangementer.”

Vi ses på Meeting Live Vest 2019.

Se fotos fra Meeting Live Vest den 13. november

Se mere om Meeting Live Vest


?