24.08.2020Møde & Event News

Tilfredshed med studieturene

De lidt større arrangementer kommer snart igen.

Med en score på henholdsvis 4,7 og 4,6 ud af 5, når deltagerne på Kursuslex´ studieture i sidste uge skulle vurdere tilfredsheden med arrangementet, så kan man godt tillade sig at være tilfreds.

Sådan var det, da Kursuslex udsendte evalueringsskema til de 38 og 35 møde- og hotelbookere, der deltog i Water-front turen i København og Strandvejs-turen i sidste uge. Der bliver ikke booket mange mødearrangementer for tiden, men mødeplanlæggerne har stadig behov for at holde sig ajour med de gode muligheder. ”Nogle dage har man behov for et 5-stjernet hotel som Copenhagen Marriott Hotel og andre dage har man behov for et kreativt madmarked som Reffen, ” fortæller én af deltagerne på Waterfront-turen.

Vejret og stemningen var med os og alle nød at være på studietur igen. ”Vi planlægger ikke særlig mange arrangementer lige nu, men der er godt gang i mange mindre møder, og de lidt større arrangementer skal nok komme, men vi må give det lidt tid”, sagde flere af deltagerne. Egons Bus var transportsponsor på Strandvejsturen.

Næste Kursuslex-arrangement er Nordic Meetings & Events Expo 2020 d. 2.-3. septemper.

Se mere om Nordic Meetings & Events i


?