10.05.2021Møde & Event News

To nye medarbejdere hos Kursuslex

Kursuslex styrker holdet med ny Account Manager og ny projektleder.

Kursuslex oplever atter travlhed i takt med den gradvise genåbning og styrker holdet med to nye medarbejdere.

Else Bang (til højre på billedet) er pr. 1. maj ansat som Account Manager i Kursuslex, hvor hun sammen med salgsteamet, kommer til at varetage salget af alle Kursuslex-produkter.

Else har en lang og dybtgående erfaring i møde- og eventbranchen, hvor hun i en ret ung alder startede sin karriere hos Radisson. Siden har hun arbejdet med salg for Best Western Hotels & Resorts samt Nordic Choice Hotels.

Else har desuden været hotelchef på Hotel Narsarsuaq i Grønland, og hun elsker den enestående grønlandske natur.

Ved siden af jobbet i Kursuslex læser Elsa Bang en MBA. Hun glæder sig til at bidrage til fremtidig udvikling af Kursuslex og ikke mindst til at medvirke til branchens genstart.

Ny projektleder
Mette Aarup (til venstre) er ligeledes startet som ny projektleder i Kursuslex pr. 3. maj. Hun kommer til at stå i spidsen for alle Kursuslex’ arrangementer - Møde & Eventmessen, MødeMekka og Meeting Live Vest.

Mette Aarup har over 20 års erfaring fra event- og underholdningsbranchen og har de seneste 15 år været ansat hos Marienlund Event.

I sine unge år som eventplanlægger har Mette transformeret øde græsplæner med køer om til store folkekære festivaler, og hun har også erfaring med at omdanne tomme lagerhaller til glamourøse Awardfester.

”Jeg glæder mig at få fingrene i maskineriet hos Kursuslex og ser frem til at møde hotel- og eventbranchen fra den anden side af skrivebordet,” siger Mette Aarup.

Se alle Kursuslex’ medarbejdere


?